Vad bra det blev!

När vi väl hade bestämt oss, hösten 2005, att gå vidare med idén om att arrangera en kombinerad konferens och mässa med en stark koppling till tidningen Electronic Environment, så gav vi oss in på detaljplaneringen. Och det var ju en utmaning.
 Electronic Environment 2007 – eller E3 Konferens & Mässa som det hette då – var vårt första stora evenemang. Så för oss var de flesta frågor alldeles nya, vilket man så här i efterhand tycker är riktigt bra. Vi hade ju inga ”så här har vi alltid gjort” och inga ”så kan vi inte göra”. Och vad bra det blev! Det resulterade i ett evenemang som vi blev väldigt nöjda med, och många med oss. Kommentarer som ”banbrytande” och ”imponerande” gjorde oss till stolta arrangörer.

Som med alla evenemang så utvecklas även Electronic Environment. Version 5.0 ser vi fram emot. Då tar vi med oss alla erfarenheter från Göteborg 2007, Stockholm 2009, 2011 samt 2013, kombinerar dem med nya idéer och kryddar med en hel del innovation.

Under 2014 arrangerade vi tillsammans med SP ett av världens största event inom EMC, på Svenska Mässan i Göteborg. Våra idéer och vår kunskap sattes på prov, och det höll hela vägen! EMC Europe 2014 i Göteborg innebar rekord, i både anmälda konferensdelegater som utställande företag.

Under åren har vi fått andra förfrågningar och är vi är involverade i flera olika evenemang på olika sätt. Ett events starka koppling med det tryckta mediet tror vi fortfarande mycket starkt på. Där är vår specialkompetens och det märks faktiskt!