Ny byrå inom content marketing

Rivista och Just Media går samman och bildar en ny redaktionell byrå i Göteborg. I bolagsgruppen ingår också efter sammanslagningen Just Event, som arrangerar konferenser och mässor.

– Vi arbetar med content marketing och hjälper våra uppdragsgivare att skapa värdefullt innehåll åt sina målgrupper, säger Dan Wallander, vd för nybildade Just Rivista AB

– Genom sammanslagningen blir vi en stark spelare i Göteborg med resurser att utveckla vassa tjänster för den nya kommunikationsmarknaden, säger Dan Wallander. Båda bolagen kommer från den redaktionella sidan med klassisk magasin- och tidningsproduktion i botten, jämte gedigen erfarenhet från eventsidan.

Kund- och medlemstidningen kommer även fortsatt att vara en mycket stark kanal för att bygga relationer med sina viktiga målgrupper, men den snabba utvecklingen inom både digital och mobil kommunikation skapar spännande arenor med möjligheter att nå både nya och gamla kunder. Erfarenheten från den redaktionella sidan är en stor tillgång i företagets framtida utveckling oavsett val av arena, fortsätter han.

Rivista har funnits sedan 1989 och producerat redaktionell kommunikation för sina uppdragsgivare. Just Media bildades 2003 och har en kombinerad portfölj av uppdragspublicism och egna utgivningar.

I och med sammanslagningen ingår tre bolag i bolagsgruppen, förutom Just Rivista ingår även Just Media som är ett rent säljbolag och Just Event, som genomför konferenser och andra event. Tillsammans har bolagsgruppen cirka 20 anställda och omsätter cirka 30 miljoner (2014).